03-11-2016
NOTA DE PREMSA DE L’AJUNTAMENT I L’ASSOCIACIÓ EN RELACIÓ ALS TALLS DE LLUM PER PART D’ENDESA
Endesa talla la llum el dia que venç el termini i sense dialogar, malgrat que al diari Segre del dia 1 de novembre afirmava que esperava diàleg.

Es dóna la coincidència que el dia anterior als talls de llums, l’Ajuntament de la Torre de Capdella va rebre la resposta a la consulta vinculant que havia formulat a la Direcció General de Tributs sobre l’aplicació de l’IVA en el seu contracte del 1927. La resposta a aquesta consulta referma la postura que defensen els veïns de la Torre de Capdella.

A pesar d’haver demanat l’empara al departament d’Empresa. Indústria i Energia, en diverses ocasions, aquest ha permès a la companyia elèctrica tallar la llum com a mesura de coacció als veïns.

La consulta abans esmentada demostra la facturació incorrecta per part d’ENDESA als veïns de la Torre de Capdella. I és aquí on Indústria hauria de vetllar perquè la facturació fos correcta.

Per la seva banda, l’alcalde de la Torre de Capdella, Josep M. Dalmau, ha intentat durant el dia d’avui posar-se en contacte amb els serveis territorials, però han estat tot el dia il·localitzables.

Així mateix, el dia 8 de novembre, l’Ajuntament de la Torre de Capdella i l’Associació de Veïns Afectats pel Conveni Municipal de Subministrament Elèctric tenen programada una reunió amb la Conselleria d’Empresa perquè doni una solució definitiva. Per part nostra, no hem perdut les esperances que la Conselleria compleixi amb les seves funcions.
 
La Torre de Capdella, 3 de novembre de 2016
 


11-04-2017
Dijous, 18 de maig
Mort digna i document de voluntats anticipades
A càrrec de Carme Castells i Anna Batlles (Centre d'Atenció Primària)
Hora: 19 h
Lloc: Ajuntament de la Torre de Capdella
.
10-04-2017
Diumenge, 21 de maig
Hora: 11 h
Jornada de portes obertes al Museu Hidroelèctric de Capdella amb motiu del Dia Internacional dels Museus .
07-04-2017
Divendres, 26 de maig
Hora: 18.30 h (antiga escola de Mont-ros)
Vins i formatges del Pallars A càrrec del cuinr Mariano Gonzalvo
Inscripcions: 973663001 (Places limitades) Col·labora: Al teu Gust.