03-11-2016
NOTA DE PREMSA DE L’AJUNTAMENT I L’ASSOCIACIÓ EN RELACIÓ ALS TALLS DE LLUM PER PART D’ENDESA
Endesa talla la llum el dia que venç el termini i sense dialogar, malgrat que al diari Segre del dia 1 de novembre afirmava que esperava diàleg.

Es dóna la coincidència que el dia anterior als talls de llums, l’Ajuntament de la Torre de Capdella va rebre la resposta a la consulta vinculant que havia formulat a la Direcció General de Tributs sobre l’aplicació de l’IVA en el seu contracte del 1927. La resposta a aquesta consulta referma la postura que defensen els veïns de la Torre de Capdella.

A pesar d’haver demanat l’empara al departament d’Empresa. Indústria i Energia, en diverses ocasions, aquest ha permès a la companyia elèctrica tallar la llum com a mesura de coacció als veïns.

La consulta abans esmentada demostra la facturació incorrecta per part d’ENDESA als veïns de la Torre de Capdella. I és aquí on Indústria hauria de vetllar perquè la facturació fos correcta.

Per la seva banda, l’alcalde de la Torre de Capdella, Josep M. Dalmau, ha intentat durant el dia d’avui posar-se en contacte amb els serveis territorials, però han estat tot el dia il·localitzables.

Així mateix, el dia 8 de novembre, l’Ajuntament de la Torre de Capdella i l’Associació de Veïns Afectats pel Conveni Municipal de Subministrament Elèctric tenen programada una reunió amb la Conselleria d’Empresa perquè doni una solució definitiva. Per part nostra, no hem perdut les esperances que la Conselleria compleixi amb les seves funcions.
 
La Torre de Capdella, 3 de novembre de 2016
 


23-01-2018
Dissabte, 3 de febrer
Hora: 21.30h
Lloc: Hotel Arturo (la Pobleta de Bellveí)
Inscripcions: 973663001
Data límit: 01/02/2018.
22-01-2018
Dissabte, 10 de febrer
Esmorzar, dinar i sopar de carnaval, escala en hi-fi, ball i concurs de disfresses
Hora: 22.15 h 5a Escala en hi-fi (La Pobleta de Bellveí)
Si vols participar a l’escala en hi-fi, tens temps fins al 4 de febrer.
Truca al 627606025
Organitza: Associació de Veïns de la Pobleta de Bellveí.
19-01-2018
Dissabte, 17 de febrer
Hora: 19 h (Antiga Escola d’Espui)
Quartet format per músics de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida (OJC)
Núria Caballé, violí
Neus Garravé, viola
Mariona Tuset, violoncel
Ramon Aragall, fagot.